Akugo Branddetectiebedrijf; een vertrouwde partner!

Akugo Security is reeds vele jaren thuis in het opstellen van ‘Programma's van Eisen’ en is uiteraard lid van de Uneto-VNI. En dat is nodig, want brandveiligheid is specialistenwerk. Dat vraagt dus om ervaring en vakkennis. Met erkenning van het NCP en de Uneto-VNI bent u ervan verzekerd dat het kennisniveau en de praktische ervaring van onze medewerkers optimaal. Of het nu gaat om deskundig advies, begeleiding, installatie, beheer of onderhoud! Omdat elk gebouw en elke organisatie uniek zijn, zijn brandmeldinstallaties maatwerkprojecten. Als brandveiligheidsspecialist vertalen wij uw wensen en verwachtingen naar doeltreffende oplossingen, ongeacht de situatie ter plaatse. Echt maatwerk dus!

Wie zijn wij?

Akugo Security is een door het Nationaal Centrum van Preventie(N.C.P.) erkend branddetectiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, stationaire gasblusinstallaties en noodverlichting & -vluchtwegsignaleringssystemen. Wij bieden kwalitatief hoogstaande totaaloplossingen voor elke branche, variërend van utiliteit, gezondheidszorg, industrie en overheid. Alle systemen die wij aanleggen voldoen aan de meest actuele eisen die opgesteld zijn door de Overheid, waardoor wij voor elk door ons opgeleverd brandmeldsysteem een certificaat kunnen afgeven met betrekking tot veiligheid en betrouwbaarheid. Een NCP Certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van de aangebrachte installatie en het gecertificeerde bedrijf.

Hoe werken wij?

Akugo Security werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van ervaren installateurs door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij u altijd snel de juiste service en ondersteuning leveren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wanroij van waaruit onze diensten centraal worden aangestuurd.

Niet zomaar een brandbeveiligingsbedrijf!

Akugo Security is niet zomaar een brandbeveiligingsbedrijf! Wij zijn trots op onze uitgebreide ervaring en enorme vakkennis, maar ook op betrokkenheid van onze mensen bij onze klanten! Wij hanteren een eerlijke en ‘no nonsense’ aanpak én zijn prettig en informeel in de omgang. Kortom, Akugo Security staat voor vakkundigheid, betrouwbaarheid en No Nonsense!

Wij blijven waken voor uw veiligheid!

Akugo Security stopt veel energie in het up to date houden van wijzigingen in regelgeving en verbeteringen op technisch vlak. Wij onderhouden nauwe contacten met beleidsmakers van overheid en verzekeraars teneinde direct te kunnen inspelen op wijzigingen in de markt. Wij hebben korte lijnen naar onze leveranciers van beveiligingscomponenten, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van en meedenken in nieuwe ontwikkelingen.